facebook twitter
MWindows produceert niet alleen PVC, hout en aluminium ramen en deuren, maar is ook een producent van composiet glas.
 
Het maakt het mogelijk om tussenpersonen die de productie van composiet glas te heffen en een zeer hoge kwaliteit bereiken door middel van directe controle over het productieproces. De glazen worden uitsluitend vervaardigd van het floatglas, die de hoogste wereldwijde kwaliteit heeft en vertoont geen optische vervormingen.

Ons aanbod omvat de bouw glas van het volgende type:
  • drijven
  • termofloat
  • colorfloat
  • multifloat (veilig, anti-inbraak, kogelvrije)
  • matofloat (anti-reflecterend)
  • ornament
Zo'n grote keuze uit ons assortiment zijn wij in staat om te produceren composiet glas dat is toegesneden op behoeften van onze klanten.

Om haar standaard aanbod MWindows heeft toegevoegd, gratis, ComfortTherm Premium glas, dat thermische isolatie waarde bedragen voor U = 1,0 volgens de norm E-674 en die zijn gebouwd op basis van de Guardian ClimaGuard Premium glas.

Glazen worden aangeboden door MWindows heeft daarin een gekwalificeerde certificaten die door Instytut Szkla i Ceramiki (Instituut voor glas en keramiek).

Ruiten worden gemaakt van verschillende soorten glas, die Combind met thermo-frame vermindert verlies van warmte in vergelijking met conventionele aluminium kozijnen.


Antisol brown

Antisol green

Antisol blue

Safe glass

Safe glass low-e

Termofloat low-e

Reflektofloat brown

Float 6mm

Float 4mm

Anti-burglary glassDelta

Silvit

Rain

Chinchilla

Cathedral

Master care