facebook twitter

Windows gemaakt van grenen en meranti in Exlusivline systeem er modern en esthetisch, dankzij een prachtige vorm van een afgerond profiel, die bijdraagt aan de gestroomlijnde vormen van een glad en glanzend oppervlak.

Uitstekende kwaliteit en weerstand tegen vervorming van de vensters in Softilne systeem gewaarborgd door drie lagen monoliet hout wordt gedroogd tot een geschikte vocht. Ook de vitaliteit van het houtwerk is verlengd dankzij het behoud en vlekken. Drempels van frames en onderkant van de vleugels zijn beveiligd door aluminium druppels, de lijn van die harmonieert met zachte contouren van het hele venster. Behoud van het houtwerk is zeer eenvoudig en duurt niet langer dan de reiniging.

softline
 1. Toepassing van een groot aantal ontsnappingspaneel verpakkingen.
 2. Geprofileerde venster bard.
 3. Profiel die is gelijmd in lagen grote stabiliteit van de constructie.
 4. Ondergraven voor de interne profiel.
 5. Thermo-drip dat vergemakkelijkt de afvoer van water.
 6. Aluminium boord die stelt hout tegen UV-straling en water dat stroomt uit het raam.
 7. Ecologische lak met ondervacht en impregneermiddel tegen ongedierte en schimmels.
 8. Envelop seal.

Karakteristieke kenmerken:
 • Houten raam zijn duurzaam en wordt niet gemakkelijk vervormd of gebroken
 • Ze hebben zeer goede warmte-isolatie coefficient
 • Zij hebben zeer lage waarde van warmte-overdracht coefficient
 • Ze zijn gemaakt van natuurlijk materiaal
 • Ze zien er stijlvol uit


Pine colours

White

Dark oak

Teak

Maghoni

Polisander

Bright oak
Meranthi colours

White

Dark oak

Teak

Maghoni

Polisander

Bright oak
Een breed scala aan kleuren (RAL kleuren) en kleuren met een zichtbare houtstructuur) maakt het mogelijk om te voldoen aan individuele eisen van zelfs de meest veeleisende klanten. Alle schilderij coatings zijn milieuvriendelijk.In ons standaard aanbod elk venster is voorzien in een-kamer composiet glas.
MWindows standaard beglazing pakket bestaat uit 4 mm floatglas, 16 mm spacer en 4 mm termofloat glas terwijl de ruimte tussen de glasbladen is gevuld met gas argon, die helpt bij het bereiken juiste warmte-isolatie.

Standaard beglazing pakket warmte-infiltratie eigenschappen en de thermische isolatie waarde bedragen voor U = 1,0 verhoogd op basis van norm EN-674.

Bovendien MWindows. schept de mogelijkheid om een geschikte keuze glas pakket volledig afzonderlijk, zodanig dat het zelfs veel betere bescherming tegen inbraak, geluid en de buitensporige isolatie vormt.


Alle soorten ramen van MWindows worden vervaardigd op basis van PVC-profielen, die voorzien zijn in de envelop ferrule MACO.
Ramen met T (tilt) functie - de belangrijkste functie van dit type venster is tilt-functie, die is onze standaard aanbod. Er is ook mogelijkheid om toe te passen, op verzoek van de klant, een extra antibalance te vangen.

Ramen met C (raam) functie - de belangrijkste functie van dit type venster is openslaande-functie. Daarnaast ramen met openslaande functie C hebben een vleugel-aansluiting, die het vergemakkelijkt om het venster te sluiten, blokkade verkeerde plaatsing van het handvat, dankzij het venster dat niet valt uit de ring, dat is het verbeteren van het comfort van gebruik. Een antibalance vangst, waardoor het onmogelijk te dwingen het raam van buitenaf.

Ramen met TT (tilt-turn) - de belangrijkste functie van dit type scherm is de mogelijkheid van kantelen en draaien. Daarnaast is de adereindhulzen zijn voorzien in de meest moderne oplossing: microventilatie in een gat, dat het raam ontsluiten van 10-13 mm en dankzij dit feit, snellere uitwisseling van lucht mogelijk te krijgen is. Het is ook uitgerust in een vleugel-aansluiting, wat maakt het makkelijker om het venster te sluiten, blokkade verkeerde plaatsing van het handvat, dankzij het venster die niet vallen uit de ring, dat is het verbeteren van het comfort van gebruik. Een antibalance vangst, waardoor het onmogelijk te dwingen de kanteling venster van buitenaf.woodwindows