facebook twitter
Deur systeem MB-45 is het zogenaamde koud systeem dat gebruikt wordt voor het exterieur en interieur elementen, die een lagere thermische isolatie vereist is.

Producten vervaardigd in dit systeem zijn van een kamergedeelte. Hun grote voordeel is duurzaamheid, verscheidenheid van de toepassing en de relatief lage prijs.
De vorm van de profielen we in staat om slanke en duurzame ramen.

Diepte van de raamconstructie bedraagt 45 mm. De diepte van deel van het venster bedragen voor 45 mm (frame) en 54 mm (vleugel). Deze diepte van het frame en vleugel maken van het uiterlijk als een vlak na het sluiten. De vorm van de profielen we in staat om slanke en duurzame ramen.

Vormgeving:
  • mogelijkheid van toepassing zijn op elk type raam paneel; de dikte van toegankelijke ontsnappingspaneel pakketten reikt tot 26 mm
  • grote waaier van kleuren, producten worden geschilderd met RAL lak
Dichtheid:
  • afdichtingen gemaakt van synthetisch rubber EPDM
  • een effectief systeem van waterafvoer en ventilatie
mb45colour
Door system MB-60 is so called warm system.
Threechamber section consists of three chambers combined by a separator, which shows perfect thermal properties. Therefore it is possible to apply two-colour profiles- different outer and inner. The system of seals made of synthetic rubber EPDM increases window thermal insulation and reduces condensation of water vapour. Doors manufactured in this system are adapted to any climatic conditions and all kinds of constructions, especially in house building, where thermal and acoustic insulation values are often factors which influence the choice of the doors.

The shape of the profiles make it possible to achieve slender and durable door constructions System MB-60 shows low thermal insulation value U mainly thanks to the application of specially designed thermal separators and seals. Doors are perfect for every climate zone , in each type of buildings, also in house buildings. When it comes to form, aesthetics, durability and function the doors are consistent with the requirements of buildings thermal protection, ecological and healthy standards. Their usage guarantees savings of heat and protects from cold and noise.

Construction depth of the section amounts for 60 mm (frame), 69 mm wing. Such depths of the frame and wing make it look from the outside as one surface after it is closed. The shape of the profiles enables us to achieve slender and durable windows and doors.

Designing:
  • big range of colors; products are painted with 180 RAL varnish
  • possibility of applying to every type of door panel; the thickness of accessible door panel packages amounts for 5-41 mm
Tightness and insulation:
  • seals of the highest quality are made of synthetic rubber EPDM
mb45colour
MB-70 is een modern aluminium systeem bedoeld voor realisaties van het exterieur van architectonische bouwelementen die thermische en akoestische isolatie, zoals: verschillende soorten ramen, deuren, balkons, etalages of ruimtelijke structuren.

Het systeem profielen hebben een drie-kamer structuur. De inbouwdiepte van de raamprofielen bedraagt 70 mm (frames) en 79 mm (raam) en deuren 70 mm en 70 mm. Dergelijke aangenomen diepte raam en framedelen geven het effect van een oppervlak van de buitenzijde na sluiting - in het geval van het venster en de tegenover effect op het oppervlak van raam en frames - bij deuren. Vorm van de profielen maakt het bereiken van slanke en bestand zijn tegen ramen en deuren structuren. In de MB-70 systeem, is het ook mogelijk om vensters produceren met de zogenaamde "verborgen raam" MB-70US en de MB-70 "Industrial" vinden toepassing bij moderniseringen postindustriele historische en monumentale voorwerpen.

De MB-70 systeem wordt gekenmerkt door een zeer lage waarde van de totale warmte-overdrachtscoefficient Uf dankzij toepassing van de kokerprofielen en afdichtingen. Dit is van een grote betekenis in de tijd steeds groter wordende eisen voor de energie-management en de bescherming van het milieu. De waarde van warmte overdrachtscoefficient voor constructie van de MB-70 systeem - afhankelijk van de toegepaste profielen en accessoires - varieert tussen 1,5 en 2,39 W/m2K. In dit systeem worden de geprofileerde "omega"-vormige thermisch gescheiden worden toegepast, met een breedte die gelijk is aan 34 mm (Windows) en 24 mm (deuren), gemaakt van polyamide versterkt met glasvezel. De aangeboden vorm van kokerprofielen verhoogt het profiel stijfheid vergeleken met vlakke breekt en vergemakkelijkt het gedeelte drainage, zodat de juiste thermische isolatie alle weersomstandigheden tegelijk. De kokerprofielen toegepast in de ramen extra pakkingen op het verbindingspunt van de secties, alsmede tongen verdeling van de ruimte tussen de interne en externe aluminium profielen in drie delen. Door de toepassing van onder andere kokerprofielen van dergelijke vormen, is het niet noodzakelijk om de ruimte tussen vullen met polyurethaanschuim of geschuimd styreen inserts, om de thermische isolatie te verbeteren. De afdichting wordt gewaarborgd door het gebruik van de speciale pakkingen tweecomponenten EPDM synthetische rubber: vaste en cellulaire, die zijn weerstand tegen veroudering tijdens langdurige exploitatie alsmede zeer goede thermische isolatie garandeert. MB-70 is het eerste systeem waarin dit materiaal werd gebruikt voor het maken van de centrale pakking. Het systeem maakt het mogelijk de toepassing van sets van glazen paneel van de dikte gelijk is van 21 mm tot 57 mm in het venster ramen, en van 12 mm tot 48 mm in vaste ramen en deur bladeren. Zo'n breed scala dikte van infill garandeert de mogelijkheid om alle typische en atypische glazen panelen toe te passen

mb45colour
MB-70 is een modern aluminium systeem bedoeld voor realisaties van het exterieur van architectonische bouwelementen die thermische en akoestische isolatie, zoals: verschillende soorten ramen, deuren, balkons, etalages of ruimtelijke structuren.

De bouw van de ramen en deuren met thermische barriere MB-70HI is gebaseerd op de beproefde, goed ontwikkeld en zeer gewaardeerd basis systemen MB-70.

De thermische isolatie frames van dit systeem is aanzienlijk hoger dan de isolatie van de mechanismen.
De waarde van de warmte-overdracht coefficient Uf voor constructies van de MB-70HI systeem - afhankelijk van de toegepaste profielen en toebehoren - varieert tussen 1.11 en 2.3 W/m2K.

Verbeterde thermische isolatie wordt bereikt door het plaatsen van speciale isolerende inserts in de centrale isolerende kamer, gevormd door het aansluiten van aluminium profielen met thermische onderbrekingen. Aldus gevormde inzetstukken te verminderen warmte-overdracht door middel van deze kamer vanwege de lage waarde van de warmte-overdracht coefficient.

De centrale ligging van inserts beperkt bovendien convectie en thermische straling.
De MB-70HI deuren en ramen, net als in het geval van de basissysteem, toepassing vinden zowel in de afzonderlijke componenten en in aluminium gevels.


mb45colour