facebook twitter

Gids

Welke raam moet ik kiezen?
Bescherm jezelf en jou familie
Gemakkelijke manieren voor beslagen ramens
 

De toepassing van het schoonmaken van materialen, zeehonden onderhoud, het proces van olien de scharnieren asd envelop hardware: Met het oog op de vitaliteit van ramen en deuren, alsook om ze stijlvol te laten lijken moet men het juiste onderhoud maatregelen, die onder meer van toepassing zijn te verlengen.

PVC ramen en deuren

Reiniging materiaal met bestemming naar pvc raam-en deurkozijnen mag niet beschadigen chemiacal of mechanische wijze het oppervlak van de frames. Het betekent, dat het reinigen materiaal niet kan bevatten geen schurende bestanddelen of chemische stoffen, dat op te lossen en te infiltreren in PVC. Het materiaal moet perfect reinigen en ontvetten eigenschappen en bevatten materialen, die voorkomen van corrosie.
Het gebruik van het schoonmaken van materialen, die schurende stoffen of chemische verbindingen bevatten, kunnen ertoe leiden dat de aanslag van de oppervlakken van het frame en de uprisng van micro gaten, terwijl het infiltreren vuil niet kan worden verwijderd.

Houten ramen en deuren

Om duurzame kwaliteit van de houten ramen te garanderen, moeten ze regelmatig worden schoongemaakt met het gebruik van schoonmaak set. Het helpt om verlenging van de renovatie van de ramen. Windows moet worden gereinigd zowel zodat ze er mooi en schoon maar ook om ervoor te zorgen dat de Dirth niet hun vacht beschadigen. Schoonmaakset wast de oppervlakken op een zodanige wijze, dat het infiltreert diep in het hout, droogt zeer snel en kan worden verdund met water.

Aluminium ramen

Ondanks het feit dat aluminium ramen stijlvol zijn, maar ook gevaar van corrosie. Alle typen van corrosie kan worden veroorzaakt door dampen. Om te voorkomen deze situatie alle Dirth en stof worden verwijderd, wat betekent dat moet worden gereinigd van de kozijnen. Oppervlakken die slechts licht vervuild kunnen worden schoongemaakt met een zachte doek, die bovendien nat met een mild wassen stoffen. Window die meer vuil moet worden schoongemaakt met speciale schoonmaakmiddelen. Men kan ook gebruik maken van speciaal onderhoud materialen, die ook worden gebruikt om het lichaam van een auto. Men kan niet gebruik maken van niet wassen van materialen of zuren of zure stoffen als oplosmiddelen en schurende materialen.

Hardware's onderhoud gids

De volgende activiteiten moeten worden georganiseerd ten minste eenmaal per jaar, dus dat balkon ramen en deuren functioneren zonder reservatie:
  • Die onderdelen van de adereindhulzen, die worden gemonteerd in de plaatsen, die influecnce over de veiligheid hebben, moeten worden gecontroleerd op regelmatige basis. Een moet er voor zorgen, dat ze goed en sterk gemonteerd. Bovendien, de controlerende proces van hun slijtage te worden uitgevoerd.
  • Alle beweegbare delen van de adereindhulzen moeten worden ingevet of geolied.
  • Alleen materialen kunnen worden gebruikt voor ramen en deuren, welke negatief effect niet op corrosiewerende kusten van de hardware reinigen.

Seals onderhoud

Het proces van afdichtingen mainenance ligt brengen speciale bevestigingsmateriaal op hun oppervlak. Het materiaal dient te beschermen tegen de weersomstandigheden en van het bevriezen van de zeehonden op de profielen in het winterseizoen. Geschikte materialen, waaronder silicium hars aan die eisen voldoet.